ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΧΑΛΚΟΥ

Τι είναι το γνήσιο βραχιόλι SABONA χαλκού;

Α: Είναι σύνθεση ενεργού χαλκού υψηλής αγωγιμότητας, πυριγενούς προελεύσεως και περιέχει: ενεργό χαλκό, χαλκοπυρίτη, βορυνίτη, κυπρίτη καθώς και οξυγόνο σε

ποσοστό 0,0025% έως 0,8%. Επιπροσθέτως το SABONA ως τέλειος αγωγός ηλεκτρισμού, ενσωματώνει το ανάλογο του ηλεκτροχημικού 0,3294. Καλύπτει τις ανάγκες σε χαλκό μέσω διαδερμικής απορρόφησης και μειώνει τις πιθανότητες να συμβούν φλεγμονώδεις καταστάσεις του μυοσκελετικού συστήματος που οφείλονται σε έλλειψη χαλκού. Έτσι συντελεί στην καταπολέμηση των πόνων που οφείλονται σε φλεγμονώδεις παθήσεις του μυοσκελετικού. Ενδείκνυται για ρευματικά νοσήματα, αρθραλγίες, οστεοαρθρίτιδα, πολυμυαλγία και για κάθε είδος άλγους ή οιδήματος αρθρώσεων και μυών καθώς επίσης προστατεύει τις αρθρώσεις, το μυοσκελετικό και το καρδιαγγειακό σύστημα.

Ποιος είναι ο τρόπος δράσης του;

Α: Σύμφωνα με αποτελέσματα πρόσφατων κλινικών ερευνών η δράση του επιτυγχάνεται ως εξής: Οι ηλεκτρολύτες που προέρχονται από τον ιδρώτα στον καρπό κατά την επαφή τους με τα μεταλλικά στοιχεία του βραχιολιού παράγουν ουσία με αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ονομαζόμενη DMSO (DIMETHYL - SULFOXIDE). Η σύνθεση DMSO ενεργοποιεί ομάδα ενζύμων (ισταμινάση, οξειδάση της λυσίνης και τυροσινάση) του οργανισμού που προάγουν την καλή αιμάτωση του αρθρικού χόνδρου. Η καλή λειτουργία του αρθρικού χόνδρου ελαχιστοποιεί τις μηχανικές τριβές της άρθρωσης και μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης φλεγμονής των αρθρώσεων.

Τι κάνει το ιχνοστοιχείο χαλκός;

Α: Έχει αποδειχτεί ο χαλκός έχει σημαντική συμβολή στην κατασκευή του κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι ο θεμέλιος λίθος του μυοσκελετικού συστήματος αφού είναι το κύριο συστατικό των οστών, των μυών, των τενόντων και των συνδέσμων. Επίσης το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό του δέρματος, των αρτηριών, των φλεβών και των βαλβίδων της καρδιάς.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο;

Α:  Είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι απαλλάσσει από τους ρευματικούς και αρθριτικούς πόνους και άλλα ενοχλήματα εκατομμύρια πάσχοντες που το φορούν σε όλο τον κόσμο. Το γνήσιο βραχιόλι SABONA κυκλοφορεί σε 62 χώρες και το χρησιμοποιούν πάνω από 800.000 άνθρωποι στην Ελλάδα και 12.000.000 παγκοσμίως.

Πώς να το φορέσετε;

Α: Το SABONA είναι εύκαμπτο και μπορείτε να του δώσετε το σχήμα του καρπού σας στο ύψος που φοράτε το ρολόι. Φοριέται ΜΟΝΟ στον καρπό σε όποιο χέρι

θέλετε, αριστερό ή δεξί. Οι δύο άκρες του, πρέπει να απέχουν μεταξύ τους από 3 χιλιοστά έως 3 εκατοστά. Το SABONA δεν πρέπει να φοριέται σφικτά στον καρπό του χεριού, αλλά εφαρμοστά. Φοριέται όλο το 24ωρο και σε όλες τις δραστηριότητες( μπάνιο, θάλασσα, ύπνο κλπ.).

Μήπως προκαλεί παρενέργειες;

A: Το βραχιόλι SABONAχαλκού δεν προκαλεί απολύτως καμία παρενέργεια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα με βηματοδότη.

Πόσο συχνά χρειάζεται αντικατάσταση το Βραχιόλι χαλκού;

Α:  Περίπου κάθε δύο χρόνια.

Κυκλοφορούν και απομιμήσεις με το όνομα SABONA;

Α: Κυκλοφορούν ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ με το όνομα SABONA καθώς και πολλά άλλα βραχιόλια, χωρίς άδεια κυκλοφορίας με άγνωστη σύνθεση μετάλλων, που ενδέχεται να προκαλούν πολύ επικίνδυνες παρενέργειες.

Πως μπορώ να αναγνωρίσω το γνήσιο βραχιόλι SABONA ;

Α: Για δικιά σας προστασία όλα τα Γνήσια βραχιόλια SABONA έχουν στην συσκευασία τους ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Είναι πιστοποιημένα;

Όλα τα Γνήσια βραχιόλια SABONA είναι πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ

Τα Μαγνητικά βραχιόλια SABONA είναι ένα φυσικό εναλλακτικό μέσο κατά των πόνων. Συμβάλλει στη βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος και αυξάνει την ικανότητα των ιστών να αντιμετωπίζουν τις φλεγμονές. Η αύξηση της ροής του αίματος έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη οξυγόνωση των μυών και των οργάνων του ανθρώπινου σώματος. Παράλληλα, η αυξημένη ροή αίματος, μεταφέρει ευκολότερα και γρηγορότερα τα ιχνοστοιχεία και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός για τη συνεχή ανάπλαση των κυττάρων, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνει το ρυθμό απόρριψης των τοξινών από το σώμα. Η μαγνητική δύναμη κάθε μαγνήτη που βρίσκεται στα Μαγνητικά βραχιόλια SABONA ανέρχεται σε 1200 Gauss. Οι μαγνήτες που χρησιμοποιεί το μαγνητικό βραχιόλι SABONA είναι παρατεταγμένοι έτσι ώστε ο μαγνητικός Βόρειος Πόλος να δείχνει προς το σώμα. Τα Μαγνητικά βραχιόλια SABONA δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από άτομα με βηματοδότη και από εγκύους.

Tα βραχιόλια SABONA δεν είναι φάρμακο και δεν αντικαθιστούν κανενός είδους φαρμακευτική η άλλη αγωγή.