ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΧΑΛΚΟΥ SABONA

Κλασική ομορφιά χαρακτηρίζει όλα τα βραχιόλια SABONA για γυναίκες και άνδρες. Είναι διαθέσιμα σε Απλά, Επάργυρα, Επίχρυσα 24 Κ και τα Classic Duet με χρυσό και ασήμι σε διάφορα μεγέθη.

Τι είναι το βραχιόλι χαλκού SABONA :

Το βραχιόλι SABONA είναι σύνθεση ενεργού χαλκού υψηλής αγωγιμότητας, πυριγενούς προελεύσεως και περιέχει: ενεργό χαλκό, χαλκοπυρίτη, βαρυνίτη, κυπρίτη καθώς και οξυγόνο σε ποσοστό 0,0025% έως 0,8%. Επιπροσθέτως το SABONA ως τέλειος αγωγός ηλεκτρισμού, ενσωματώνει το ανάλογο του ηλεκτροχημικού 0,3294.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ :

Έχει αποδειχτεί ότι χαλκός έχει σημαντική συμβολή στην κατασκευή του κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι ο θεμέλιος λίθος του μυοσκελετικού συστήματος αφού είναι το κύριο συστατικό των οστών, των μυών, των τενόντων και των συνδέσμων. Επίσης το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό του δέρματος, των αρτηριών, των φλεβών και των βαλβίδων της καρδιάς.  Τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχτεί ότι η έλλειψη ιχνοστοιχείων και βιταμινών είναι ολοένα και συχνότερο φαινόμενο λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής και της αλλαγής διατροφικών συνηθειών. Επίσης σημαντικές μελέτες καταδεικνύουν την ολοένα φθίνουσα περιεκτικότητα των φρούτων και λαχανικών σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνες λόγω της εντατικοποίησης των καλλιεργειών. Βάση επιστημονικών μελετών  και κλινικών ερευνών, έχει διαπιστωθεί ότι ο χαλκός που περιέχεται στο βραχιόλι απορροφάται δια μέσου της επιδερμίδας και μειώνει τις πιθανότητες να συμβούν φλεγμονώδεις καταστάσεις του μυοσκελετικού συστήματος που οφείλονται στην έλλειψη χαλκού. Έτσι συντελεί στην καταπολέμηση των πόνων που οφείλονται σε φλεγμονώδεις παθήσεις του μυοσκελετικού. Συνεπώς είναι σημαντική η συμβολή του σε φλεγμονώδεις παθήσεις των αρθρώσεων όπως η ρευματοειδής αρθρίτις.